Nye tider

Det siges, at gamle veje ikke vil åbne nye døre.

Jeg har besluttet at lægge navnet “Madam Binus” bag mig.

“Madam” har aldrig tiltalt mig og jeg har brug for at gemme “Binus” i mit hjerte, som minde om min stedfar, som gav mig kælenavnet mens han levede.

Til et “navne-skifte” hører et nyt vindue ud mod verden.

Derfor er jeg nu at finde på www.carinavestergaard.com

Jeg er også at finde på både Instagram og Facebook 

Tak fordi du har fulgt mig som Madam Binus <3

 

De kærligste hilsener

Carina Vestergaard

www.CarinaVestergaard.com

Line Schöwing

Jeg har gennem ca. 4 måneder været i et særligt forløb ved Carina.

Da vi startede forløbet, havde jeg nogle ting i mit liv, der var kørt helt fast og jeg følte mig ikke klar til at gøre op med så store emner, da jeg var bange for at træffe den forkerte beslutning for min fremtid.

Vi startede i sin tid ud med en clairvoyant rådgivning, som senere blev lavet om, til at blive starten på et forløb, hvor også Access Bars indgik.

Efter dette forløb føler jeg mig nu rustet til, at klare store beslutninger i mit liv i fremtiden, med ro i maven, da jeg nu har lært at stole på min mavefornemmelse, fordi jeg har lært at lytte til min krop.

Mine varmeste anbefalinger går til Carina, som jeg fortsat har tænkt mig at besøge, dog med længere mellemrum nu end før.

Susan Kjellerup

Mit første møde med Carina var helt fantastisk, jeg følte mig hurtig tryg og godt tilpas i hendes selskab.
Jeg havde bestilt tid til afdødekontakt, som jeg faktisk frygtede lidt, da jeg viste det ville blive rigtig hårdt både mens jeg var der og i tiden derefter.
Men det gik slet ikke som forventede, jeg grinede og nød hvert et sekund. Hun var også inde omkring mig som person, så jeg følte faktisk at jeg kom derfra med mere end jeg havde bestilt. Og ikke nok med det, kørte jeg derfra med følelsen af glæde og en masse ny energi.

Senere har jeg så prøvet at stille spørgsmål via mail, og igen fik jeg bare rigtig uddybende svar som jeg kunne bruge til noget.

Jeg har nu lige prøvet Access Bars, hvilket var rigtig dejligt og afslappende, så det tænker jeg ikke blev min sidste gang, da man jo gerne skal have flere behandlinger for at få mest muligt ud af det.

Jeg har syntes det har været så dejligt at komme hos Carina at jeg allerede har henvist flere af mine veninder til hende, som også har været rigtig begejstrede.

Så hvis man har det mindste tvivl ellers bare vil være god ved sig selv, så tøv ikke, det er det hele vær ❤️

Vivi H. Nielsen Mathiasen

Vivi prøvede Access Bars på helsemessen i Horsens i september 2016 – hun fik 20 minutter og dette er, hvad hun beretter herefter:

Mit hoved var en stor rodekasse med tanker, og jeg arbejdede på flere ting på én gang.
I løbet af eftermiddagen blev jeg meget træt, og jeg kunne hurtigt mærke en forskel. Mit hoved var ikke længere så flyvsk.
De efterfølgende dage arbejdede jeg faktisk kun på én ting ad gangen, mens de andre ting var behørigt parkeret i mit hoved, indtil det var tid til at arbejde på dem.
– Det er helt bestemt ikke sidste gang, jeg prøver Access Bars.

Et par fine ord fra Facebook

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få uddybet dine spørgsmål

– Jeg svarer personligt

Kontakt

4 + 14 =

Direkte kontakt

Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.
Vil du i direkte kontakt med mig, er du naturligvis velkommen til at ringe til mig.

Telefon: +45 4242 3103