Man kan blive dumpet på mange måder, man kan blive opsagt fra sit job, ens partner kan forlade en, man kan “vokse ud af et venskab” etc.
 
Jeg har selv oplevet partnere, der har været mig utro. Jeg har selv oplevet en bitter opsigelse fra en arbejdsplads, jeg har selv prøvet at blive brændt noget så voldsomt af, af min allerbedste og tætteste veninde.
 
Jeg har selv oplevet svigt og følelsen af utilstrækkelighed.
 
Jeg har selv oplevet at livet er gået i stå pga. stress relateret depression og fysisk sygdom (diskus prolaps)
 
OG jeg har naturligvis oplevet at komme ovenpå igen.
 
Nogle gang ved hjælp af andre i mit netværk, nogen gange på egen hånd og ofte med professionel støtte og support.
 

Den største nedtur fik jeg, da jeg troede jeg endelig havde fundet min rette hylde. Jeg havde et job jeg var super glad for og jeg følte det hele kørte på skinner.

Lige indtil jeg fik en diskusprolaps, der blev starten på en helt ny og knap så positiv tilværelse for mig.

Det var her jeg oplevede hvilken forskel clairvoyance kunne gøre for mig.
For bare det at få en forståelse for hvorfor tingene var gået som de var, og få et indblik i hvordan det så ud med min fremtidige karriere, det gjorde en verden til forskel for mig mentalt.

Da jeg så oplevede hvordan Access Bars på bare 20 minutter kunne give en lethed i krop og sind – og sågar endda min syge ryg, så var jeg solgt til det alternative univers og jeg vidste at jeg bare måtte hjælpe andre frustrerede og fastlåste mennesker i den samme situation.

Et helt nyt liv

I dag har jeg valgt at have rigtig stor fokus på “hjælp-til-selvhjælp”.

Derfor har jeg valgt dels at lave workshops, der hjælper til at blive bedre til, at lytte til sin egen mavefornemmelse.
Havde jeg bare lyttet til min mavefornemmelse allerede da jeg var 17 år, så havde jeg sluppet for adskillige svigt og slag i hovedet – både i det private og i mit arbejdsliv.
Hvis jeg kan lære nogen, at lytte til deres mavefornemmelse, så de kan slippe for bare ét svigt eller slag i deres liv fremover, så jeg har gjort en forskel for den person – og dét tæller mere end noget andet for mig.

Derudover har jeg valgt ikke bare at uddanne mig som behandler indenfor Access Bars, jeg har valgt at tage uddannelsen, så jeg selv kan undervise andre.

Jeg tror på, at for hver person, der kan benytte behandlings-formen, så er der flere glade modtagere, end hvis jeg kun selv er behandler.
Særligt forældre til børn med forskellige vanskeligheder og par, hvor enten begge eller blot den ene part, lider af stress, depression, PTSD, lavt selvværd, angst eller lignende – er det vigtigt for mig at lære dem, hvordan de hjælper sig selv.

Er man først nede at ligge, er det svært at komme op igen – og er man først nede at ligge, er man ofte ramt økonomisk på samme tid. Netop derfor er hjælp-til-selvhjælp så vigtig. Det er lettere at finde 1.995 kr. én gang, end det er at finde 600 kr. om ugen i 10 uger!

Jeg kan (måske) hjælpe dig!

Kan du kende dig selv i min fortælling?

Jeg kan aldrig love at jeg kan helbrede nogen eller – men jeg kan garantere, at jeg gør mig bedste. Og jeg kan love at jeg siger til, hvis ikke jeg mener jeg kan hjælpe dig.

I mit booking system kan man booke tid til de enkelte behandlinger, men ofte er der behov for en god blanding af flere behandlingsformer.

Rom blev ikke bygget på én dag ligesom din blokering eller din nuværende situation heller ikke kom på én dag.
Der skal mere end én behandling til at løsne og og gøre fri igen.

Netop af den grund har jeg lavet “pakker”, hvor man kan vælge mellem 3, 5 og 10 behandlinger, hvor det naturligvis bliver billigere, jo flere behandlinger man vælger.

Vi starter med at tage en snak omkring din udfordring og så får du den behandling, som du vil få mest gavn af – det vil blive vurderet når vi ses.

Jo bedre jeg er informeret inden vores møde, jo mindre tid behøver vi at bruge på snak, når vi ses.

Derfor er du meget velkommen til at sende mig en mail med din problem stilling og så vil jeg melde tilbage med et bud på, hvordan (og om!) jeg mener jeg kan hjælpe dig.

En vurdering er altid både uforpligtende og gratis!

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en vurdering

– naturligvis både gratis og uforpligtende!

Kontakt

1 + 2 =

Direkte kontakt

Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.
Vil du i direkte kontakt med mig, er du naturligvis velkommen til at ringe til mig.

Addresse:
Chr. 8.s Vej 60, 1. sal, 8600 Silkeborg

Telefon:
+45 4242 3103