Stadigt flere begynder at åbne op omkring clairvoyance.
Jeg kender ikke til en konkret og bevist årsag til det, men mit klare bud er, at flere og flere har oplevet ting i livet, der har været uforklarlige af den ene eller den anden årsag.
Dykker man ned i Googles søgeresultater gennem tiden, kan man i hvert fald se, at der er flere og flere, der søger på ordene “hvad er clairvoyance”.

Ordet clairvoyance stammer fra fransk. “Clair” betyder “klar” og “voir” betyder se.

Hvordan arbejder man som clairvoyant

Når man ser clairvoyante i arbejde i medierne på fx TV, ser man oftest arbejdet med “udrensning af ånder” fra huse, hvor der sker uforklarlige ting.
Her følger man ofte de clairvoyante undersøge et hus, beskrive nogle oplevelser i huset og derefter mødes clairvoyanten ofte med familien i huset og der udveksles oplevelser i huset. Herefter ser man clairvoyanten “rense ud i energierne”

Et eksempel på et sådant klip, kan du fx se i videoen herunder.

I klippen ovenfor, var der meget fokus på afdøde i huset.
Marzcia nævnte flere gange, at der i områder af huset ikke var rart at være, i forbindelse med åndelig aktivitet.
Når man i et hus oplever, at der ikke er rart at være, kan man også sige, at der er dårlig eller negativ energi. Det betyder ikke nødvendigvis, at der er åndelig aktivitet, det kan blot skyldes hændelser, der har fundet sted i eller omkring huset tidligere.
Fx vil huse der i dag ligger, hvor vejen fra byen til galgebakken i gamle dage lå, ofte have en tung energi over sig og de kan påvirke dem der bor i huset negativt, ved fx at give tristhed, magtesløshed eller blot utilpashed i enten større eller mildere grad.

Hvad end der er tale om negativ energi eller forstyrrende afdøde, så kan en clairvoyant hjælpe med at fjerne det og løfte energien, så man i huset kan være sig selv, uden at blive påvirket og uden at opleve uforklarlige ting.
Clairvoyanten ved hvad der er hvad og ved også hvad der skal gøres ved det.
Hvis en clairvoyant kommer ud og kigge på dit hus, vil du blive spurgt, om du ønsker at der skal gøre noget og I vil aftale, om der skal fjernes eventuelle afdøde (og i så fald hvilke, hvis der er flere) og om energien skal renses og løftes generelt.

Hvordan ved jeg om der er spøgelser i mit hus?

Med mindre du kan se ånder selv, har du i princippet ingen jordisk chance for at vide, om der er ånder eller ej.
Når det så er sagt, så er der selvfølgelig nogle kendetegn, om end disse aldrig vil være de samme fra sted til sted.

Overordnet set kan man sige, at hvis der sker uforklarlige ting i huset – og det er noget der er konsekvent og som gentager sig, så er der nok noget om snakken.
Det kan være der flyttes rundt på ting. Det kan være der åbnes og lukkes døre og låger, eller man kan høre fx skridt på gulvet. Det kan være man føler sig overvåget eller det kan være der sker andet uforklarligt, som teknik der opfører sig underligt og fx tænder eller slukker af sig selv.

Er der nogen der er mere modtagelige overfor ånder og energier?

Ja, børn og dyr er mere umiddelbare og mærker ofte ånder og energier mere end voksne mennesker, der ikke har trænet dette.
At kunne arbejde med clairvoyance, er en helt naturlig del af det, at være et levende væsen.
De sanser man bruger som clairvoyant, er langt hen ad vejen de samme sanser, som de fleste kender som ”mavefornemmelse” eller ”intuition”.
Des mere du træner dine psykiske sanser (dine clairvoyante evner), des bedre vil du blive til det.

Alle kan lære at arbejde som clairvoyant. Vi er alle født med evnerne. I princippet kan alle også blive fx tømmer – det er bare ikke alle, der bliver lige gode tømrere. Jeg ville uden tvivl selv være en elendig tømmer, men er til gengæld skarp som clairvoyant.

Er jeg clairvoyant?

Jeg kan naturligvis ikke entydigt svare dig på, om du er clairvoyant, men lad mig sige det sådan her; hvis du føler du er clairvoyant, så er der nok noget om snakken.

Nogle af de træk, der går igen hos alle de clairvoyante jeg kender er følgende ting:
– De er følelsesmæssigt engageret i andre mennesker omkring dem
– De sætter stort set altid andre før dem selv
– De oplever store, uforklarlige humørsvingninger
– De føler sig anderledes uden helt at kunne sætte ord på hvorfor
– De ved ting, som de ikke kan forklare hvordan de kan vide dette (ofte omkring andre mennesker)
– De er naturligt gode menneskekendere
– De er enormt medfølende og empatiske

Hvis dit hjerte nærmest slog et ekstra slag over, da du så overskriften ”er jeg clairvoyant”, er der en stor sandsynlighed for, at du selv kan nikke genkendende til nærmest samtlige punkter ovenfor, og at du faktisk er clairvoyant.
Hvad stiller jeg op, hvis jeg gerne vil arbejde med clairvoyance?
De fleste starter med at prøve sig frem med forskellige workshops, hvor de kan prøve det af og måske deltage i nogle forløb, hvor de kan blive støttet i en opstarts process.
Derefter kan du finde en clairvoyance uddannelse.

Du kan naturligvis også starte med at tage direkte kontakt til et uddannelsessted, hvis det er det, du føler er det rigtige for dig. Det vil du altid vide bedst selv.

Når du vælger et sted at undersøge, udvikle og arbejde med dine clairvoyante evner, vil jeg anbefale dig, at du tjekker at stedet eller underviseren, er godkendt ved Clairvoyant Foreningen.
”Clairvoyant” er ikke en beskyttet titel og alle kan kalde sig ”clairvoyant” hvis de ønsker det. For at blive optaget i clairvoyantforeningen, skal man dokumentere, at man har uddannelsen eller også skal man til en test, hvor foreningen vurderer, om man er dygtig nok til, at de kan stå ved, at man kalder sig clairvoyant.

Find deres hjemmeside her: www.clairvoyantforeningen.dk

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du vil vide mere.
Min mail: binus@madambinus.dk
Mit telefonnummer: 4242 3103

Jeg er naturligvis uddannet og medlem i Clairvoyant Foreningen og jeg afholder løbende workshops og kurser, hvor du kan afprøve og udvikle dine evner.

Hvad er det lige en clairvoyant kan hjælpe med?

Man kan bruge clairvoyance til rigtig mange ting.

Afdødekontakt: Har du afdøde, du kunne tænke dig at komme i kontakt med, kan en clairvoyant hjælpe dig, med det man kalder en ”afdødekontakt”.

Clairvoyant rådgivning: Er du i tvivl om noget i dit liv, eller kunne du tænke dig at få et kig ind i din fremtid, kan en clairvoyant hjælpe dig med det man kalder en ”clairvoyant rådgivning” eller en ”session”.

Clairvoyant rådgivning kan både bruges i privat-livet til at hjælpe med områder som fx familie, parforhold og karriere, hvor man i erhvervslivet oftest benytter rådgivningen til at træffe beslutninger omkring investeringer eller ved ansættelse af nye medarbejdere.

Husrensning: Hvis du har set klippet og læst teksten længere oppe, så ved du allerede hvad husrensning er.
Det er også når vi snakker husrensning, at vi taler om energiløft. Et energiløft handler udelukkende om, at man løfter energierne, så stedet bliver rart igen.

Hvordan finder jeg en dygtig clairvoyant?

Det gør du ganske enkelt ved at forespørge i din omgangskreds eller ved at søge på Clairvoyant Foreningens hjemmeside.

Derudover hænger pris og kvalitet ofte rigtig godt sammen og det KAN være en ting, der er værd at have i baghovedet. Det er naturligvis ikke alene prisen der viser om en clairvoyant er dygtig eller ej, men i bund og grund gælder ”udbud og efterspørgsel” naturligvis også her.
Det betyder, at en clairvoyant altid har X antal tider, jo flere der efterspørger disse tider, jo højere vil prisen ofte også være. (Det er det man kalder ”udbud og efterspørgsel”.)