Flytteklar og snarligt åbningstilbud

På søndag den 26. marts siger jeg farvel til klinikken på Chr. 8.s Vej 6, 1. sal i Silkeborg.

Og det er der egentlig flere grunde til.

Jeg har været rigtig glad for forholdene og kollegaerne i Silkeborg, men har været knap så glad for trafikken i myldretiden, trappen op til 1. sal for de dårligt gående og parkerings mulighederne – særligt for Jer der ikke er kendt i Silkeborg by, har haft lidt udfordringer med trafik og parkering.

Når man nu er lidt krøllet i kasketten, som jeg nu er, så må man handle på den indre stemme, der somme tider kan komme på de mest ubelejlige tidspunkter.

Derfor opsagde jeg klinikken fra 30. april 2017 – men med tilbuddet om, at en evt. ny lejer kunne rykke ind tidligere.

Så da sportsmassøren Kevin gerne ville rykke ind med det samme, lavede vi en aftale om, at jeg nu skulle ud, så han kunne komme ind til den 1. april.

Derfor er tingene pludselig gået stærkt.

I skrivende stund er jeg endnu ikke 110% sikker på min nye lokation, men ved dog, at det bliver i 8620 Kjellerup, med GRATIS parkering lige ude foran OG liggende i stue-etagen, så der ikke længere er nogen trapper ind til mig.

Det bliver muligvis en smule trangt, når du skal besøge mig til en enkelt aftale – MEN der bliver masser af plads til kurser og workshops fremover.

Det betyder at du snart kan finde datoer på følgende kurser og workshops:
– Prøv dine clairvoyante evner af
– Intuitiv læsning af tarotkort
– Kursus i Access Bars (bliv behandler på én dag!)

Indtil det nye sted er klar til mig (senest den 1. maj 2017), har jeg fået lov at låne en af de andres klinik i Silkeborg på samme adresse, som du har været vant til indtil nu.
Når jeg er klar med mere info, vil jeg naturligvis gøre et stort nummer ud af det.

 

Du kan forvente et skarpt “flytte-tilbud”, når jeg har det nye lokale klar!
– SÅ HOLD SKARPT ØJE! 🙂